Stoef met ons en win ...

logo-ik-koop-lokaal


Stem je op 't één & 't ander?


Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale ondernemers, dat is de bedoeling van de campagne "Ik koop lokaal bij een winkelier van hier". Plaatselijke handelaars staan altijd klaar voor hun klanten en geven zuurstof aan de stadskern. Daarom verdienen ze een duwtje in de rug.
Ook 't één & 't ander doet mee! Hoe meer stemmen wij halen hoe meer kans we hebben om 'ambassadeur' van de lokale Ieperse handelaars te worden. En ook jij kan mooie prijzen winnen.


Hoe stemmen?


Je kan maar geldig stemmen op één handelaar, 't één & t ander dus :-). Per emailadres kan je één geldige stem uitbrengen via de website. Maar je kan ook nog 'stoefen' met 't één & 't ander op je sociale media (Facebook en Instagram) Dit geeft ons een extra stem! Hieronder lees je hoe:
Stemmen via de website op www.ikkooplokaal.be


Een extra ‘stoef’ - stem kan je uitbrengen:
- via Instagram: Een foto van onze winkel of een product te posten op Instagram met de 2 hashtags : #ikkooplokaal en #teenentander
- en of via Facebook: de Facebookpagina van 'Ik Koop Lokaal' te liken;+ een foto van onze winkel of een product erop te posten  met de 2 hashtags : #ikkooplokaal en #teenentander + openbaar te delen!!

Vraag ook jouw vrienden om voor ons te stemmen! deel op facebook en/of mail door naar een vriend/kennis.


Waarom willen we winnen?


Er is geen grote prijzenpot of cheque verbonden aan deze wedstrijd. Toch niet voor de deelnemende winkels, wel voor de stemmers zoals jij!
We dingen mee naar de titel van ambassadeur omdat we iedere stem voor ons zien als een geloof in het kunnen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. We zouden maar al te trots zijn als wij als 'speciale' winkel worden uitverkoren als ambassadeur voor Ieper.

Een stem voor ons is erkenning voor mensen met een kwetsbaarheid