Wie ongeneeslijk ziek is, heeft weinig aan een kaartje ‘van harte beterschap’. Ook wie psychische problemen heeft, krijgt meestal weinig kaartjes of bezoek. Familie en vrienden willen wel iets van zich laten horen maar soms is het moeilijk te weten hoe dit het beste kan. En welke woorden bieden echt troost?Wat stuur je naar iemand die net gehoord heeft dat hij kanker heeft? Helpt een “spoedig herstel” als je weet dat dat herstel er misschien niet komt, of zeker al niet spoedig? En wat met een collega die al maanden uit is met een depressie of stevige burn-out? Hoe laat je die weten dat je aan hem of haar denkt, zonder te vervallen in de grote clichés?

Een groepje patiënten van het Psychiatrisch Ziekenhuis Heilig Hart ging samen met onze meter ‘Kelly Deriemaeker’ aan de slag en ontwierp kaartjes die ze zelf nooit hebben gehad maar wel graag wilden krijgen.

Je vindt onze oprechte wenskaarten in ‘t één & ‘t ander, apart of in pakketjes van 6.

Wens je deze te bestellen in pakketjes van 6? Ze kosten € 15, verzendingskosten en administratie inbegrepen.

Mail naar info@teenentanderieper.be met als onderwerp ‘oprechte wenskaarten’ en vermeld je naam, adres én het aantal pakketjes dat je bestelt.

Je ontvangt een antwoord via mail met daarin de gegevens ivm betaling van de wenskaarten. Na ontvangst van het juiste bedrag ontvangt u het pakket binnen de 14 dagen.

Geen producten in je winkelwagen